Itt add meg az alcímet

Adatkezelési Tájékoztató

kolossvaryjudit.hu


Az adatkezelési tájékoztató közzététele:

Jelen tájékoztató hatályos 2018. 05.14-től.​

Adatkezelő megnevezése:

Társaság neve: BB Tanpress BT.

Székhelye: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 5/A II. em. 7.

Adószáma: 20399285-2-43

Adatkezelő e-elérhetősége: jkolossvary@gmail.com

Honlap: kolossvaryjudit.hu


Adatkezelés szabályai:

A kolossvaryjudit.hu elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Mint a kolossvaryjudit.hu (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője, a BB Tanpress BT. (a továbbiakban: Társaság) tájékoztatja az elektronikus levél (e-mail) küldőit, hogy a honlapon történő levélküldéssel kapcsolatosan csak a jelen adatvédelmi tájékoztatóba foglaltak alapján kezel személyes adatokat.

Jelen adatkezelési tájékoztató időbeli hatálya 2018.05.14. napjától visszavonásig tart.

E tájékoztató tárgyi hatálya kiterjed a Társaság által a Honlapon történő regisztrációra, valamint a regisztrációt követő további marketing célú adatkezelésre, amely során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 3. § 2. pontjában meghatározott személyes adat kezelése megvalósul.

A jelen tájékoztató fogalmai megegyeznek az Infotv. 3. §-ban meghatározott értelmező fogalommagyarázatokkal.

A Társaság kijelenti, hogy a kezelt személyes adatok megfelelő szintű védelme érdekében megtesz minden szervezeti és technikai szervezést, hogy az adatkezelés mindenkor megfeleljen a célhoz kötöttség alapelvének -amennyiben az adatkezelés célja megszűnt vagy az adatok kezelése egyébként jogellenes, az adatok törlésre kerülnek.

A Társaság a Honlap Gyakran Ismételt Kérdések oldalán, valamint a Szervezetfejlesztés oldalán megadott e-mail címre küldött személyes adatokat (Név, E-mail cím, Telefonszám) csak az érintett előzetes hozzájárulása alapján kezeli. A Jelen tájékoztató célja, hogy a Társaság az adat felvétele előtt minden esetben közölje az érintettel az adatkezelés célját, valamint az adatkezelés jogalapját és az adatkezelésre vonatkozó valamennyi fontos információt.

A Társaság honlapján történő regisztráció/levélküldés során megvalósuló adatkezelés:

Az adatszolgáltatás önkéntes. A https://www.kolossvaryjudit.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/ oldalon és a https://www.kolossvaryjudit.hu/szervezetfejlesztes/ oldalon megadott e-mail címre történő levélírással, e-mail küldéssel az oldalon található Adatkezelési tájékoztató elolvasását követően Ön megadhatja a hozzájárulását az adatkezeléshez.

Adatkezelés célja: levélküldés során információhoz való hozzájutás érdekében, elektronikus kapcsolat felvétel és tartás.

Adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása [Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pont]

Kezelt adatok köre:

Név, E-mail cím, Telefonszám.

Érintettek köre: A Honlapon levélküldő természetes személyek.

Az adatkezelés időtartama: A cél eléréséig, de legfeljebb a hozzájárulás visszavonásáig.

Az Adatfeldolgozó: Az informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében az adatkezelő külső személyeket vesz igénybe. Adatkezelő az ilyen külső közreműködők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.


Tárhelyszolgáltató:

Webhely: Webnode AG

Gartenstrasse 3, 6304 Zug

Svájc


Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás:

Az adatokat elsődlegesen az adatkezelő munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.


A honlap "cookie" kezelése:

A honlap üzemeltetője a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. Az adatkezelés célja: a felhasználók azonosítása, egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása, a felhasználók azonosítása, nyomon követése, a honlap látogatás során rögzített adatok felhasználásával személyre szabott ajánlatok megjelenítése.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása. A sütikről az alábbi címen érhető el bővebb információ: https://www.adatvedelmiszakerto.hu/cookie
A sütit a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt van lehetőség.
Az oldalon grafikus mérőpontok kerültek elhelyezésre, melyek mérési eredményeit a honlap szervere rögzíti. A grafikus mérőpontok alapján a honlap látogatók a későbbiekben nem azonosíthatók.


Az érintettek jogainak érvényesítése:

Ön, ha a megadott személyes adat alapján közvetlenül vagy közvetve beazonosítható, tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését, illetve kifogással élhet a Társaság feltüntetett elérhetőségein.

A tájékoztatás főszabály szerint ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be.

A valóságnak nem megfelelő adatot az adatkezelő (a Társaság) - amennyiben a szükséges adatok és az azokat bizonyító közokiratok rendelkezésre állnak - helyesbíti.

Az Infotv. 17. § (2) bekezdésében meghatározott okok fennállása esetén intézkedik a kezelt személyes adat törlése iránt.

Ön a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos vélt vagy valós jogsérelem esetén az illetékes törvényszékhez, a fővárosban a Fővárosi Törvényszékhez is fordulhat vagy vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.​

név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

honlap: https://www.naih.hu/


Egyéb rendelkezések:

Az Adatkezelő számítástechnikai rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a felhasználók által a kapcsolatfelvételkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat adatkezelő az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

Az Adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított szabályzatban foglaltakat.Ide írhatsz...